esplai guai! de palou
en guai
calendari trimestral »


Monis
Monis

Grup d'edat 2017-2019
Grup d'edat 2017-2019

Grup d'edat 2015-2016
Grup d'edat 2015-2016

Grup d'edat 2014
Grup d'edat 2014

Grup d'edat 2012-2013
Grup d'edat 2012-2013

Grup d'edat 2006-2011
Grup d'edat 2006-2011

galeria d'imatges »

Inscripcions per al curs 2023-2024

Places ofertades

Aquest any l’Esplai Guai! de Palou ofereix fins a 80 places per a nens i nenes de 4 a 17 anys (2006-2019).

DATA LÍMIT RENOVACIONS

dimecres 20 de setembre
a les 23:59 h

Els nens i nenes inscrits a l’esplai en data de juny del 2023 tenen preferència en la inscripció. Aquesta es durà a terme fins 20 de setembre.

Aleshores els monitors mirarem quantes places lliures hi ha fins arribar al total de places i trucarem als germans dels nens i nenes ja inscrits que hagin demanat plaça i finalment a la resta de nens i nenes que estan en llista d’espera (els interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres per donar-nos les vostres dades a esplai@esplaiguai.org) per rigorós ordre d’inscripció.

Els germans dels nens i nenes que venen actualment a l'esplai tindran preferència en la inscripció un cop s'hagi donat cabuda als infants que ja estaven inscrits el juny de 2023 si ens ho heu fet saber abans del termini d'inscripció. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per tenir-los en compte.

Llista d'espera

Per tots els qui estigueu en llista d'espera o us hi afegiu contactant amb nosaltres, ens posarem en contacte amb vosaltres per ordre de petició fins omplir les places quan sapiguem quantes estan disponibles.

Important: Cap infant sense el procés d'inscripció complet podrà quedar-se a l'esplai ni tindrà la plaça garantida.

Procés pels membres de l'esplai

Per als nens i nenes que ja estaven inscrits a l’esplai en data juny del 2023: heu rebut un correu electrònic amb un enllaç privat on revisar les vostres dades de matrícula i confirmar la plaça per aquest curs. Si us voleu donar de baixa, també heu rebut l'enllaç per fer-ho i així deixar la plaça disponible.

Documentació: Si ja teníem tota la documentació, reviseu la data de caducitat dels carnets d'identitat, alguns els tenim caducats! A part us caldrà portar a l'esplai el full d'autorització per al curs 2023-2024 signat degudament per pare i mare (com sempre, el rebreu per correu un cop formalitzada la inscripció). Si us faltava altra documentació, quan reviseu el formulari de les dades ho trobareu escrit.

Documentació necessària per als nous inscrits

A l'Esplai tenim una fitxa de cada infant, que no caldrà renovar cada any -si no hi ha canvis de dades-, on caldrà adjuntar una fotografia de carnet del nen/a i on també s’hauran d’adjuntar les següents fotocòpies:

A part caldrà signar l’autorització de participació a les activitats anuals de l’Esplai Guai! de Palou, que és el que caldrà renovar cada any i que se us facilitarà a l’omplir la fitxa.

Passos a seguir per una nova inscripció

Un cop ens hem posat amb vosaltres per la llista d'espera i us hem demanat que us inscriviu per la web, heu de:

Heu d’omplir la fitxa del vostre fill/a. Això ho fareu omplint el formulari que us farem arribar amb totes les dades que se us hi demanen, un cop fet això premeu el botó “Inscriure’m” i rebreu la confirmació de la vostra inscripció i el document d'autorització que haureu de signar.
Heu d’imprimir l’autorització de participació a les activitats del curs 2023-2024 de l’Esplai Guai! de Palou, omplir-ne tots els camps i signar-la pare i mare*.

*En el cas de pares separats en que un dels dos tingui la custodia de l'infant o de tractar-se d’una família monoparental, només caldrà omplir un dels camps, però caldrà adjuntar la sentència o conveni de separació on consti la guàrdia i custòdia del menor.
Heu de fotocopiar el DNI del pare i la mare (que es vegi la data d'expedició i de caducitat, o anoteu-la al costat), el DNI de l'infant, la TSI del nen/a, la fitxa de vacunació del nen/a, el carnet del super3 o carnet jove (si en té), el carnet de família nombrosa o monoparental (si s’escau).
Cal escriure en un sobre, a l’atenció de l’Esplai Guai! de Palou, el nom i cognoms del nen/a, i posar-hi a l’interior tota la documentació: l’autorització signada, la fotografia i totes les fotocòpies del punt 3.
Cal portar aquest sobre al Centre Cívic de Palou en horari de 17 a 21h i entregar-lo al personal que hi hagi, o en qualsevol altre horari i deixar-lo a la Bústia del Centre Cívic. Us avisarem si falta documentació o està tot correcte.
Esplai Guai! de Palou | esplai@esplaiguai.org | Psg. Dr. Francesc Fàbregas s/n, Palou, 08401 Granollers | Facebook Facebook | Avís legal | Disseny web