esplai guai! de palou
en guai
calendari trimestral »


Monis
Monis

Grup d'edat 2017-2019
Grup d'edat 2017-2019

Grup d'edat 2015-2016
Grup d'edat 2015-2016

Grup d'edat 2014
Grup d'edat 2014

Grup d'edat 2012-2013
Grup d'edat 2012-2013

Grup d'edat 2006-2011
Grup d'edat 2006-2011

galeria d'imatges »

L'entitat

L'Esplai Guai! de Palou és una entitat d’educació en el lleure, laica i sense ànim de lucre on cada dissabte, mitjançant el joc i la reflexió, lluitem per transformar la societat. Està dirigit a infants de 4 a 17 anys i l'horari habitual és de 16h a 19h els dissabtes durant el curs escolar.

Per aconseguir-ho treballem l'esperit crític i el desenvolupament personal de l'infant, les monitores i el seu entorn tenint en compte les diferents realitats i seguint una línia d'acció marcada per uns valors. Cal tenir en compte que tots aquests es tracten i treballen de manera interseccional en tot moment amb una base de respecte i no-violència.

L'Esplai està federat a Esplais Catalans des del 2014, una associació d’esplais laica i progressista que lluita per la transformació social.

Què fem?

Durant el curs escolar, l'esplai es materialitza les tardes dels dissabtes de 16h a 19h en format d’esplai al Centre Cívic de Palou. Allà ens dividim en 5 grups d’edat: Piquetes, Xiruques, Màrfegues, Vents i Joves. Fem diferents activitats com tallers, manualitats, gimcanes, jocs... A més, una vegada per trimestre fem una sortida d’1 dia a la muntanya, al parc, a fer esports d'aventura... i una sortida de 2 dies a una casa de colònies de Catalunya. Per setmana santa marxem de campaments en tendes durant 4 dies.

A l'estiu -des de fa uns quants anys- realitzem un Casal d'estiu durant el mes de juliol que culmina amb una setmana de colònies i uns campaments amb ruta per a les més grans.

T'hi apuntes?

Vols venir a l'esplai a passar les tardes amb nosaltres? T'agradaria portar-hi els teus fills i filles?

No ho dubtis més, posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem del sistema d'inscripcions!

Formulari d'inscripcions

Equip de monitores

Si ja ets més gran i t'interessa fer de monitora amb nosaltres, posa't en contacte! Gaudiràs de l'experiència del voluntariat en el món del lleure amb un bon equip de professionals i uns infants que et faran viure una gran experiència!

Pràctiques de monitora

Has fet el curs de monitora de lleure i busques un esplai on fer les pràctiques? Si tens ganes de passar tot un curs d'esplai (de setembre a juny) amb nosaltres fent les pràctiques envia'ns un correu! Per motius organitzatius només oferim un parell de places cada any, així que envia'ns el correu ben aviat i amb molta il·lusió!

Més informació

Si necessites més informació posa't en contacte amb nosaltres.

Esplai Guai! de Palou | esplai@esplaiguai.org | Psg. Dr. Francesc Fàbregas s/n, Palou, 08401 Granollers | Facebook Facebook | Avís legal | Disseny web