Activitats d'estiu

L'Esplai Guai! de Palou torna a organitzar un casal d’estiu per a nens i nenes de 4 a 13 anys (nascuts entre el 2011 i 2019, ambdós inclosos).

Casal
     Nascuts del 2011 al 2019
Passarem el mes de juliol coneixent-nos al casal i jugant plegats en un entorn allunyat de l'ambient estressant de la ciutat, a Palou, envoltats de bona gent i de natura, ben aprop de casa. Allà, cada matí farem diferents activitats, tallers, gimcanes, jocs d’aigua, manualitats, esports, excursions i capbussades a la piscina, entre d’altres.
Vine, t'enganxarà!

Novetats

novetats

Aquest any les coses canvien, portem novetats!

Aquest any NO HI HA colònies:
Per una situació excepcional de l’esplai aquest any hem hagut de suspendre les colònies, però l’any vinent tornarem més forts que mai! Així doncs, aquest any farem 4 setmanes de casal, del 25 de juny al 19 de juliol. Casal per setmanes:
Si no podeu venir les quatre setmanes de casal, us podeu apuntar només a una o a dues de les setmanes, a un preu reduït.

Permanència al matí:
Els infants poden venir a partir de les 8:00h, amb el complement de permanència de matins.

Permanència al migdia:
Si necessiteu venir a buscar als infants més tard, teniu la opció de complement de permanència fins a les 15:30h. Aquest no compta amb servei de menjador, però podeu portar el dinar en una carmanyola i dinarem plegats!

El preu:
Amb totes aquestes novetats hem pogut mantenir un preu molt semblant als anys anteriors!

Dates, horari i espai

El Casal d’Estiu es realitza al Centre Cívic de Palou i a les Escoles de Palou, cada matí de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 h. El Casal comença el dimarts 25 de juny i finalitzarà el divendres 19 de juliol.

Al casal, com ja hem dit, hi haurà servei de permanència al matí i al migdia per aquelles famílies que ho solicitin. La permanència de matí serà de 8:00 a 8:30 h i la de migdia de 13:30 a 15:30 h. Els infants hauran de dur el dinar de casa en una carmanyola.

També oferim la possibilitat d’apuntar-se per setmanes: del 25 de juny al 28 de juny, del 1 al 5 de juliol, del 8 al 12 de juliol o del 15 al 19 de juliol.

Esquema Horari


Inscripcions

El casal d'estiu ofereix 80 places per a nens i nenes de 4 a 13 anys (2011 - 2019).

El procés de preinscripció es pot fer a través d'aquesta mateixa pàgina web, omplint el formulari que podeu trobar aquí sota.

Fes clic aquí per anar al formulari de preinscripció!

formulari de preinscripcio
boto_comenciPreinscripcions presencials

Per les que no tingueu accés a Internet, necessiteu un cop de mà, o simplement vulgueu resoldre dubtes, ens podeu contactar mitjançant correu electrònic (esplaiguai@gmail.com).

Calendari d'inscripcions

El període de preinscripció obrira el dia 22 de març a les 08:00 h i tancarà el dia 30 d'abril. A partir d’aquell moment, assignarem les places tenint en compte la preferència a aquells que hagin triat més setmanes de casal, així com també l'ordre d'inscripció.

Al cap d’una setmana comunicarem a totes les famílies interessades si tenen plaça al casal i els passos a seguir per tal de realitzar la inscripció. Passat aquest període, si encara queden places podreu apuntar-vos omplint el mateix formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de realitzar la inscripció.

Llista d'espera

A mesura que s'acabin les places anirem informant a la web. Un cop arribats al màxim d'inscrits passareu a la llista d'espera.

Per tots els qui estigueu en llista d'espera o us hi afegiu contactant amb nosaltres, el dia 9 de maig podrem saber quantes inscripcions tenim confirmades amb el pagament i ens posarem en contacte amb la gent de la llista d'espera per ordre de petició.

Recordeu que les places són limitades!

Preus i pagament

Aquí teniu les taules de preus en funció de l'activitat i del descompte per família nombrosa o monoparental.


Casal
1 setmana 2 setmanes 3 setmanes Tot el casal
Preu un infant 56 € 102 € 137 € 165 €
Descompte FN i FM * 46 € 82 € 108 € 132 €


Permanències addicionals
Permanències de matí
1 setmana 2 setmanes 3 setmanes Tot el casal
Preu un infant 6 € 11 € 16 € 21 €
Descompte FN i FM * 5 € 9 € 13 € 17 €
Permanències migdia
1 setmana 2 setmanes 3 setmanes Tot el casal
Preu un infant 24 € 44 € 64 € 84 €
Descompte FN i FM * 20 € 36 € 52 € 68 €

* FN i FM: Preu per als infants que acreditin Família Nombrosa o Monoparental.
Un cop formalitzada la inscripció rebreu les instruccions per fer efectiu el pagament, així com l'import definitiu.

Pagament fraccionat

Per als qui heu de pagar més de 200€ per infant, podeu fer un primer pagament de 100€ per infant al confirmar-vos la inscripció abans del 15 de maig i la resta abans del 15 de juny. Trobareu els detalls del pagament, així com el número de compte, al formalitzar la inscripció, una vegada tingueu plaça assignada.

Reservat el dret d'admissió
L'Esplai Guai! de Palou es reserva el dret de suspendre l'activitat si no hi ha prou inscrits.

M'hi apunto!

Fes clic aquí per anar al formulari de preinscripció!

formulari de preinscripcio
boto_comenciDubtes?

Si encara et queden dubtes contacta amb nosaltres!
Esplai Guai! de Palou | esplai@esplaiguai.org | Psg. Dr. Francesc Fàbregas s/n, Palou, 08401 Granollers | Avís legal | Disseny web