Activitats d'estiu

Campaments d'estiu 2022
Campaments d'estiu
Foto dels campaments 2017

L'Esplai Guai! de Palou torna a organitzar uns campaments per als infants nascuts del 2009 al 2004.

Si tens de 12 a 18 anys estàs de sort! T'esperem per viure la millor de les aventures aquest estiu, estarem rodejades de natura i de la millor companyia possible!

Dates: Els campaments es realitzaran del 25 de juliol a l'1 d'agost de 2022.

Lloc: Us ho direm a la reunió de famílies.

Places: S'ofereixen 24 places per a tots aquells infants que hagin nascut entre el 2009 i el 2004. Recordeu que les places són limitades i s’assignaran en funció de l’ordre d’inscripció!Inscripcions

Formulari d'inscripció

El període de preinscripció dels campaments serà del 21 de febrer al 21 de març, i seran acceptades per rigorós ordre d'inscripció.

La setmana del 28 de març, assignarem les places i, un cop confirmada la plaça, us enviarem un correu electrònic per a acabar de formalitzar la vostra inscripció.

INSCRIPCIONS TANCADES


Inscripcions presencials

Per a les que no tingueu accés a Internet o necessiteu un cop de mà, contacteu amb nosaltres i ens podem trobar un dia al Centre Cívic de Palou. Per portar la documentació, la podeu deixar a la bústia.

Llista d'espera

A mesura que s'acabin les places anirem informant a la web. Un cop arribats al màxim d'inscrites, passareu a la llista d'espera.

Per totes les que estigueu en llista d'espera o us hi afegiu contactant amb nosaltres, durant el mes d’abril podrem saber quantes inscripcions tenim confirmades amb el pagament i anunciarem en aquesta pàgina web les places que queden lliures. Ens posarem en contacte amb la gent de la llista d'espera per ordre de petició.

Recordeu que les places són limitades!

Preus i pagament

Aquí teniu el preu i el descompte per família nombrosa o monoparental.

Import
Preu un adolescent 200 €
Descompte FN i FM * 180 €

* FN i FM: Preu per als infants que acreditin Família Nombrosa o Monoparental.

Un cop formalitzada la inscripció rebreu les instruccions per fer efectiu el pagament, així com l'import definitiu. Es farà un primer pagament de 100€ a l’abril i la resta es pagarà al juny. Els infants que siguin FN o FM faran un primer pagament de 80€ i la resta el pagaran al juny.
Reservat el dret d'admissió
L'Esplai Guai! de Palou es reserva el dret de suspendre l'activitat si no hi ha prou inscrites.

M'hi apunto!

INSCRIPCIONS TANCADES

Esplai Guai! de Palou | esplai@esplaiguai.org | Psg. Dr. Francesc Fàbregas s/n, Palou, 08401 Granollers | Avís legal | Disseny web