esplai guai! de palou
en guai
calendari trimestral »


Monis
Monis

Grup d'edat 2017-2019
Grup d'edat 2017-2019

Grup d'edat 2015-2016
Grup d'edat 2015-2016

Grup d'edat 2014
Grup d'edat 2014

Grup d'edat 2012-2013
Grup d'edat 2012-2013

Grup d'edat 2006-2011
Grup d'edat 2006-2011

galeria d'imatges »





|< < 34567> >|

9 d'octubre de 2020 Comença l'esplai!
Comença l'esplai!
Primer dia d'esplai - octubre 2018

Bon dia, famílies!  

Com ha anat l'inici de curs? Esperem que hagueu descansat molt i tingueu moltes forces per encarar aquest nou curs. El dissabte 24 d'octubre serà el primer dia d'esplai, quines ganes! 

Us esperem a les 16-16:10h a Palou. A la reunió de famílies us especificarem en quin horari haurà de venir el vostre fill/a. A més a més, per estar ben a punt i explicar-vos totes les novetats i resoldre dubtes, aquest any farem la reunió de famílies abans del primer dia d'esplai.

La reunió de famílies es farà el dimecres 21 d'octubre a les 20h telemàticament. Més endavant us enviarem el link per poder-vos connectar. Agrairíem que ens confirmeu per correu si podeu venir. 

I això és tot, esperem que tingueu tantes ganes com nosaltres de començar l'esplai!

Petons i abraçades d'en Guai

30 de setembre de 2020 Celebració 40 anys!
Celebració 40 anys!
Celebració 40 anys - setembre 2020

Bon dia guais!

El cap de setmana passat vam celebrar els 40 anys de l'esplai Guai de Palou! No era la celebració que esperàvem fer, les mesures i els canvis que ha provocat la Covid-19 és evident que hi han estat presents. Tot i això l'energia de l'esplai no s'atura! 

PER MOLTS ANYS A TOTES!<3
Aviat esperem començar el curs, estigueu atentes ☺️

17 de setembre de 2020 Celebració 40 anys
Celebració 40 anys
Celebració 35 anys - maig 2015
Bon dia, famílies!
Degut a la situació actual, les monitores hem hagut d'anul·lar la gran festa dels 40 anys.Ens sap moltíssim greu, però amb les restriccions actuals que imposa la Generalitat és el més adient. 
No podem fer la celebració com la teníem pensada, però sí que us voldrem fer una petita sorpresa. Us convidem a venir al pati de les escoles de Palou durant el matí i tarda del dissabte 26 de setembre per recollir la sorpresa! 
Per evitar aglomeracions, us convoquem esglaonadament per grups: 
  • 10-11h: Grup de Piquetes
  • 11-12h: Grup de Xiruques
  • 12-13h: Grup de Màrfegues
  • 16-17h: Grup de Vents
  • 17-18h: Grup de Joves
  • 18-19h: Exmonis de la comissió dels 40
Agrairíem la vostra confirmació per correu electrònic per poder preveure quantes serem a cada franja horària.
Aprofitem per recordar que s’hauran de mantenir les distàncies de seguretat i portar la mascareta ben posada en tot moment. A l'entrada hi haurà gel hidroalcohòlic per tal de seguir les mesures establertes. Preguem que totes aquelles que tinguin símptomes o hagin estat en contacte amb algú positiu es quedin a casa. Qui no pugui venir aquell dia rebrà aquesta sorpresa el primer dia d’esplai!
.
Una abraçada d'en Guai!
2 de setembre de 2020 Curs 2020-2021
Curs 2020-2021
Reunió 20-21

Guaiiis!!!

Com ha anat l'estiu? Tot i  l'excepcional situació, les monitores esperem que estigueu totes bé i que l'hagueu pogut gaudir! 

Ja veieu que nosaltres hem carregat piles i comencem a fer petites trobades amb totes les precaucions per preparar aquest nou curs.

Ara estem a l'espera de rebre més indicacions per saber com encarar l'esplai, però estigueu atentes al correu perquè d'aquí poc rebreu notícies! Que no pari l'energia de l'esplai!


Una abraçada virtual<3

1 d'agost de 2020 Fotos colònies d'estiu
Fotos colònies d'estiu
Mapa - colònies 2020
Bon dia famílies, 
Ja podeu veure les fotografies de les colònies d'estiu, les podeu trobar a la galeria d'imatges de la web, amb la mateixa contrassenya de les fotos del casal d'estiu. Esperem que gaudiu veient-les.  veure la notícia sencera
28 de juliol de 2020 Fotos casal d'estiu
Fotos casal d'estiu
Taller de samarretes - casal 2020

Bon dia famílies,

Esperem que estigueu totes bé i hagueu començat a guadir de les vacances! Ja teniu totes les imatges de les quatre setmanes de casal per recordar tots els moments que vam viure plegades i totes les aventures que vam viure. Hi podeu accedir a través de l'apartat d'imatges amb la contrassenya que us vam donar. 

Esperem que passeu un molt bon estiu i poder-nos tornar a veure les cares a l'octubre o a l'estiu vinent! 

22 de juliol de 2020 Diari colònies Dia 3
Diari colònies Dia 3
Bon dia famílies, 
Ja podeu llegir el diari del gran dia que vam viure ahir al Perú. El podeu trobar a la imatge que està adjuntada a la notícia!  veure la notícia sencera
21 de juliol de 2020 Diari colònies Dia 2
Diari colònies Dia 2
Dibuix del Grup 2

Dilluns 20 

Ens vam despertar i vam anar a esmorzar. Després vam agafar l'avió i vam anar a Madagascar. Alà vam conèixer l'exploradora amb qui vam fer jocs d'aigua i que ens va robar el mapa. Després vam anar al riu a banyar-nos i ens vam congelar els peus. 

Vam anar a dinar, vam fer una gimcana guarra i ens vam embrutar molt. Desp´res vam seguir un mapa i vam trobar la Mandrika, la representant de Madagascar. Com que estàvem molt brutes vam anar a la dutxa a treure'ns la brutícia, vam fer collarets i de pasta i vam pintar tests per plantar maduixes. Després vam sopar i vam anar a fer el joc de nit. Ens vam convertir en animals per demostrar a la Mandrika que coneixem molt bé els animals de Madagascar. Com que ho vam fer molt bé, va signar el contracte i vam anar a dormir. 

Grup 2: Xavi, Clàudia, Júlia, Martí, Àlex, Queralt i Elna. 

20 de juliol de 2020 Diari colònies Dia 1
Diari colònies Dia 1
Dibuix del Grup 1
Diumenge 19
A Palou ens va venir a visitar una nena i ens va demanar ajudar per viatjar a uns països. Vam arribar a la casa, vam jugar una estona i després vam viatjar amb avió. L'avió ens va portar a la Índia i allà ens van segellar la primera pàgina del passaport. 
Un noi de la Índia ens va ensenyar a jugar al criquet i al pitxi i també vam tenyir samarretes amb tinys naturals (cúrcuma i remolacha). Ens va costar una mica aconseguir el lila de la remolacha. A la nit va venir la representant de la Índia i ens va dir que vindria a Catalunya a l'acord internacional de millores mundials. 
Finalment vam anar a dormir. 
Grup 1: veure la notícia sencera
16 de juliol de 2020 Marxem de colònies!
Marxem de colònies!
Colònies d'estiu - juliol 2019
Hola Guais! 
Com ja sabeu, aquest diumenge 19 de juliol marxem de colònies al Solsonès, concretament a Guixers. 
Quedarem diumenge a les 8:28h al Centre Cívic de Palou i tornarem el divendres a les 18:13h al mateix lloc. 
Us adjuntem el dossier amb tota la informació. 
Fins aviat, 
En Guai veure la notícia sencera
|< < 34567> >|
Esplai Guai! de Palou | esplai@esplaiguai.org | Psg. Dr. Francesc Fàbregas s/n, Palou, 08401 Granollers | Facebook Facebook | Avís legal | Disseny web