esplai guai! de palou
en guai
Piquetes
Piquetes

Xiruques
Xiruques

Màrfegues
Màrfegues

Vents
Vents

Anxoves
Anxoves

Monis
Monis

galeria d'imatges »

21 de juny de 2018 Bon Estiu Guais!
Últim dia - juny 2018
Últim dia - juny 2018

Bona tarda, famílies!

Ja falten pocs dies per començar oficialment l'estiu i perquè els infants estigueu de vacances... així que des de l'equip de monitores de l'Esplai Guai! us volem desitjar un molt bon estiu i moltes gràcies per estar amb nosaltres un curs més!

I perquè no trobeu a faltar l'esplai durant aquestes vacances, hem penjat noves fotografies a l'apartat d'Imatges de la divertida festa de l'últim dia d'esplai celebrant la majoria d'edat d'en Guai i del dia tan engrescat del Musik'n'Viu Kids, així com d'altres dies d'esplai normal!

També us volem comentar que durant aquesta setmana estigueu atentes al mail, ja que us enviarem un qüestionari per a que valoreu aquest curs, per tal de seguir millorant! 

Però no estigueu tristes, que ara ve el més divertit... les activitats d'estiu! Esperem que ja ho tingueu gairebé tot preparat, perquè nosaltres tenim moltes ganes de començar! 

Què passeu un estiu d'allò més guai!!

Compartir
llistat de notícies
Esplai Guai! de Palou | esplai@esplaiguai.org | Psg. Dr. Francesc Fàbregas s/n, Palou, 08401 Granollers | Facebook Facebook | Avís legal | Disseny web