esplai guai! de palou
en guai
Formulari d'inscripcions

calendari trimestral »


Piquetes
Piquetes

Xiruques
Xiruques

Màrfegues
Màrfegues

Vents
Vents

Anxoves
Anxoves

Monis
Monis

galeria d'imatges »

25 de novembre de 2017 Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Avui, el grup d'Anxoves hem parlat sobre la violència masclista que patim totes de forma diària. Reflexionant-hi, ens hem adonat que malgrat que els nois no la pateixen de forma directa, moltes vegades en són còmplices.

Hola a totes,

Des de l'Esplai Guai de Palou i amb motiu del dia Internacional contra la Violència de Gènere, volem fer arribar la nostra reflexió.

Encara que ens sembli que tot això ens quedi molt lluny, a diari tots i totes patim i vivim casos de Violència Masclista. A qui no li han tocat el cul alguna vegada a la discoteca? A qui no li ha fet por tornar sola mai a casa? Qui no ha rigut d'un acudit masclista?

Tot això no passa només a l'edat adulta, ja des de ben petits se'ns manifesten actes masclistes i pensem que no els podem normalitzar. És per això que des de l'Esplai treballem una mirada crítica en aquest àmbit i des d'aquí fem una crida a totes a no deixar passar aquestes situacions i començar a denunciar-les, lluitant així per la nostra llibertat.

“El feminismo es la idea radical que sostiene que las mujeres somos personas” Angela Davis.

#ensvolemvives!

Anxoves

Compartir
llistat de notícies
Esplai Guai! de Palou | esplai@esplaiguai.org | Psg. Dr. Francesc Fàbregas s/n, Palou, 08401 Granollers | Facebook Facebook | Avís legal | Disseny web