esplai guai! de palou
en guai
Formulari d'inscripcions

calendari trimestral »


Piquetes
Piquetes

Xiruques
Xiruques

Màrfegues
Màrfegues

Vents
Vents

Anxoves
Anxoves

Monis
Monis

galeria d'imatges »

21 de juliol de 2017 Diari de les colònies, dijous 20 de juliol
L'últim sopar - juliol 2017
L'últim sopar - juliol 2017

Ahir ens vam llevar, vam esmorzar i ens havien dit que ens posesim el banyador perque estabem en el món ZABAWA. Ens va arribar una carta que posava que estabem rn el món de la diversió i que tindriem que fer unes probes per aconseguir la insignia.

Vam començar la gimcana guarra, amb un total de 7 probes. Al acabar, ens vam trobar a 3 elfs que ens estaben vigilant mentre feiem les probes, ens van dir que menjeriem sense cobertd ni tovalló.

Despres de dinar, vam fer una fira, a cada paradeta et donaven una quantitat de farina que la necessitariem per omplir un cubell, quant aquest cubell fos plè, podriem anar a la piscina.

Quant vam tornar de la piscina, ens vam dutxar per torns mentre els altres feien el taller. Una vegada totes dutxades i vestides de gala, vam anar a sopar. Quant vam acabar, vam recollir i vam anar a la discoteca que hi havia preparada.

Alla vam fer un amic invisible amb pulseres, ens va venir a visitar l'elf i ens va dir que tenia sorpreses per nosaltres.

També vam repertir las bandes de "Miss" i "Mister", després els grans van donar les del les monis. Una vegada acabat, vam començar la festa.

A la nit, els i les grans vam quedar-nos protegint el foulard al porcho, però algú ens el va robar.

Diari de les colònies, dijous 20 de juliol de 2017. Germinal, Abel, Clàudia, Narcís i Bruna.

Compartir
llistat de notícies
Esplai Guai! de Palou | esplai@esplaiguai.org | Psg. Dr. Francesc Fàbregas s/n, Palou, 08401 Granollers | Facebook Facebook | Avís legal | Disseny web