esplai guai! de palou
en guai
Formulari d'inscripcions

calendari trimestral »


Piquetes
Piquetes

Xiruques
Xiruques

Màrfegues
Màrfegues

Vents
Vents

Anxoves
Anxoves

Monis
Monis

galeria d'imatges »

20 de juliol de 2017 Diari de les colònies, dimecres 19 de juliol
Pastís màgic, juliol 2017
Pastís màgic, juliol 2017

Ahir al matí ens vam despertar amb música i unes fades molt estrafolaries van entrar ballant a l'habitació. Elles eren l'Arc de Santa Martina i la Dàlia.

A l'hora d'esmorzar va passar una cosa molt inesperada. Quan just començàvem a menjar la Dàlia es va quedar inconscient perquè l'havien envarinat.

Després d'esmorzar vam fer diferents proves per aconseguir els ingredients però resulta que estaven en una llengüa de signes molt estranya. Vam anar al bosc i ben amagades en llocs diferents hi havia les lletres de l'abecedari secret.

Vam berenar i tot seguit vam fer una activitat que constava de fer un pastís màgic amb tots els ingredients (que eren llaminadures). En vam fer quatre!

El següent joc va ser molt divertit, amb gruos haviem d'anar preguntant a tots els personatges que haviem conegut fins aquell moment per descobrir qui havia envarinat a la Dàlia, després de moltes preguntes i confusions vam fer un jutjat en el que tots anàvem contra l'Orquidia, una flor de cabell rosa que en realitat el que volia era envarinar l'Arc de Santa Martina perquè es sentia gelosa. La vam declarar culpable. Després li vam donar un troç de pastís màgic i es va despertar.

A la nit vam fer un joc de nit nens i nenes contra monis. Ens va agradar molt.

Diari de les colònies, dimecres 19 de juliol de 2017. Brais, Mar, Rita, Max i Eloi

Compartir
llistat de notícies
Esplai Guai! de Palou | esplai@esplaiguai.org | Psg. Dr. Francesc Fàbregas s/n, Palou, 08401 Granollers | Facebook Facebook | Avís legal | Disseny web