esplai guai! de palou
en guai
Piquetes
Piquetes

Xiruques
Xiruques

Màrfegues
Màrfegues

Vents
Vents

Anxoves
Anxoves

Monis
Monis

galeria d'imatges »

L'entitat

L'Esplai Guai! de Palou és una associació laica dedicada al món del lleure mitjançant un esplai de cap de setmana, dirigit a nens i nenes de 4 a 17 anys, i l´horari habitual és de 16 h a 19 h dels dissabtes.

La missió de l'esplai és assolir les tres funcions que el lleure ha de tenir en els nens: descans, diversió i desenvolupament, lluny de les necessitats i obligacions diàries.

Això s’intenta aconseguir a través d'un procés intencional, de relació i contacte humà, integral, d’hàbits (amb finalitats i objectius) i englobat en un context social.

L'Esplai està federat a Esplais Catalans.

Què fem?

Durant el curs escolar, l'esplai es materialitza les tardes dels dissabtes de 16h a 19h en format esplai al Centre Cívic de Palou.

A més a més de les tardes dels dissabtes, normalment cada trimestre fem una sortida de dos dies a una casa de colònies de Catalunya, una excursió d'un dia.
Per Setmana Santa fem uns campaments de 3 o 4 dies.

A l'estiu -des de fa uns quants anys- realitzem un Casal d'estiu durant el mes de juliol que culmina amb una setmana de colònies i uns campaments per als més grans.

T'hi apuntes?

Vols venir a l'esplai a passar les tardes amb nosaltres? T'agradaria portar-hi els teus fills?

No ho dubtis més! Posa't en contacte amb nosaltres i t'informarem del sistema d'inscripcions!

Formulari d'inscripcions

Equip de monitors

Si ja ets més grandet i t'interessa fer de monitor amb nosaltres, posa't en contacte! Gaudiràs de l'experiència del voluntariat en el món del lleure amb un bon equip de professionals i uns infants que et faràn viure una gran experiència!

Pràctiques de monitor

Has fet el curs de monitor de lleure i busques un esplai on fer les pràctiques? Si tens ganes de passar tot un curs d'esplai (de setembre a juny) amb nosaltres fent les pràctiques envia'ns un correu! Per motius organitzatius només oferim un parell de places cada any, així que envia'ns el correu ben aviat i amb molta il·lusió!

Més informació

Si necessites més informació posa't en contacte amb nosaltres.

Esplai Guai! de Palou | esplai@esplaiguai.org | Psg. Dr. Francesc Fàbregas s/n, Palou, 08401 Granollers | Facebook Facebook | Avís legal | Disseny web