Activitats d'estiu

L'Esplai Guai! de Palou torna a organitzar un casal i unes colònies d’estiu per a nens i nenes de 4 a 13 anys (nascuts entre el 2006 i 2014, ambdós inclosos).

Casal
     Nascuts del 2006 al 2014
Colònies
     Nascuts del 2006 al 2014
Passarem el mes de juliol coneixent-nos al casal i jugant plegats en un entorn allunyat de l'ambient estressant de la ciutat, a Palou, envoltats de bona gent i de natura, ben aprop de casa. Allà, cada matí farem diferents activitats, tallers, gimcanes, jocs d’aigua, manualitats, esports, excursions i capbussades a la piscina, entre d’altres. Aquest any tornem a les colònies! Marxarem uns dies de colònies a la casa El Xalió, a Olot (La Garrotxa), envoltada de natura, on farem mil i una activitats divertides, excursions, gimcanes, tallers creatius i moltes sopreses més! Si vas venir els anys passats, ja saps de què et parlem!
Vine, t'enganxarà!


assignant places

Novetats

novetats

En les últimes edicions el casal i les colònies porten novetats!

Les colònies són més d’esplai: Per rebaixar despeses de les colònies, aquests últims anys, els monitors les organitzen i realitzen voluntàriament.

Colònies a finals de juliol: Com en les últimes edicions, les colònies passen a ser després del casal.

Inscripcions separades: A part del pack casal + colònies, donem l’opció d’apuntar-se només a una de les dues coses. Així que podeu escollir què us va millor!

Casal per setmanes: Si no podeu venir les quatre setmanes de casal, us podeu apuntar només a una o a dues de les setmanes, a un preu reduït.

Permanència al matí: Els infants poden venir a partir de les 8:00h, amb el complement de permanència de matins.

Permanència al migdia: Si necessiteu venir a buscar als infants més tard, teniu la opció de complement de permanència fins a les 15:30h. Aquest no compta amb servei de menjador, però podeu portar el dinar en una carmanyola i dinarem plegats!

El preu: Amb totes aquestes novetats hem pogut mantenir un preu molt semblant als anys anteriors, i si us apunteu al pack casal + colònies, tindreu un preu encara millor!

Dates, horari i espai

El Casal d’Estiu es realitza al Centre Cívic de Palou i a les Escoles de Palou, cada matí de dilluns a divendres de 8:30 a 13:30 h. El Casal començarà el dimarts 25 de juny i finalitzarà el divendres 19 de juliol.

Les colònies d’estiu es realitzaran del 21 al 26 de juliol a la casa de colònies El Xalió, a Olot (La Garrotxa).

Calendari amb les dates


Al casal, com ja hem dit, hi haurà servei de permanència al matí i al migdia per aquelles famílies que ho solicitin. La permanència de matí serà de 8:00 a 8:30 h i la de migdia de 13:30 a 15:30 h. Els infants hauran de dur el dinar de casa en una carmanyola.

També oferim la possibilitat d’apuntar-se per setmanes: del 25 al 28 de juny, de l'1 al 5 de juliol, del 8 al 12 de juliol, o del 15 al 19 de juliol

Esquema Horari


Inscripcions

El casal i les colònies d'estiu ofereixen 70 places per a nens i nenes de 4 a 13 anys (2006 - 2014).

El procés de preinscripció es pot fer a través d'aquesta mateixa pàgina web, omplint el formulari que podeu trobar aquí sota.

Preinscripcions presencials

Per als qui no tingueu accés a Internet, necessiteu un cop de mà, o simplement per venir a portar la documentació ens podeu trobar els següents dissabtes al Centre Cívic de Palou: 2 i 9 de març de 16 a 19h, i el 23 de març de 10 a 13:30 h.

Calendari d'inscripcions

El període de preinscripció finalitza el dia 6 d'abril a les 19:00 h. A partir d’aquell moment, assignarem les places tenint en compte la preferència a aquells que hagin triat la modalitat conjunta de casal + colònies, així com també l'ordre d'inscripció.

El dia 13 d'abril comunicarem a totes les famílies interessades si tenen plaça al casal i/o a les colònies i els passos a seguir per tal de realitzar la inscripció. Passat aquest període, si encara queden places podreu apuntar-vos omplint el mateix formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de realitzar la inscripció.

Llista d'espera

A mesura que s'acabin les places anirem informant a la web. Un cop arribats al màxim d'inscrits passareu a la llista d'espera.

Per tots els qui estigueu en llista d'espera o us hi afegiu contactant amb nosaltres, el dia 20 d'abril podrem saber quantes inscripcions tenim confirmades amb el pagament i ens posarem en contacte amb la gent de la llista d'espera per ordre de petició.

Recordeu que les places són limitades!

Preus i pagament

Aquí teniu les taules de preus en funció de l'activitat i del descompte per família nombrosa o monoparental.


Casal + Colònies
Import
Preu un infant 345 €
Descompte FN i FM * 310 €

Casal
1 setmana 2 setmanes 3 setmanes Tot el casal
Preu un infant 52 € 95 € 128 € 151 €
Descompte FN i FM * 43 € 77 € 101 € 115 €

Colònies
Import
Preu un infant 220 €
Descompte FN i FM * 195 €


Permanències addicionals
Permanències de matí
1 setmana 2 setmanes 3 setmanes Tot el casal
Preu un infant 6 € 11 € 16 € 21 €
Descompte FN i FM * 5 € 9 € 13 € 17 €
Permanències migdia
1 setmana 2 setmanes 3 setmanes Tot el casal
Preu un infant 24 € 44 € 64 € 84 €
Descompte FN i FM * 20 € 36 € 52 € 68 €

* FN i FM: Preu per als infants que acreditin Família Nombrosa o Monoparental.
Un cop formalitzada la inscripció rebreu les instruccions per fer efectiu el pagament, així com l'import definitiu.

Pagament fraccionat

Per als qui us apunteu al pack, podreu fer un primer pagament de 100 € per infant al confirmar-vos la inscripció abans del 15 de maig i la resta abans del 11 de juny. Trobareu els detalls del pagament, així com el número de compte, al formalitzar la inscripció, una vegada tingueu plaça assignada.

- L'Ajuntament de Granollers col·labora en el finançament de part de l'import de les setmanes de casal.
Reservat el dret d'admissió
L'Esplai Guai! de Palou es reserva el dret de suspendre l'activitat si no hi ha prou inscrits.

M'hi apunto!

El període de preinscripcions ja ha acabat. Els propers dies farem l'assignació de places i ens posarem en contacte amb tots els preinscrits per comunicar si teniu plaça o no. Aprofitem per agraïr-vos la confiança per l'enorme quantitat de preinscripcions rebudes que malauradament no podrem absorbir.

assignant placesDubtes?

Si encara et queden dubtes contacta amb nosaltres!
Esplai Guai! de Palou | esplai@esplaiguai.org | Psg. Dr. Francesc Fàbregas s/n, Palou, 08401 Granollers | Avís legal | Disseny web